Egy lábasban felforraljuk az erdei gyümölcsöt a mézzel, majd félretesszük és kihűtjük, majd leszűrjük.
A palacsintatészta hozzávalóit egy műanyag edényben csomómentesre keverjük. A palacsintasütőt olvasztott vajjal kikenjük, és kis adagokat merünk a felforrósított sütő közepére, és a palacsinták mindkét oldalát barnára sütjük.
Közben a habtejszínt félkemény habbá verjük. Egy másik tálban kikeverjük a mascarponét a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és egy kevés vaníliaaromával. Ezután beleforgatjuk a felvert habot.
Egy palacsintát megkenünk a mascarponés krémmel, meglocsoljuk a leszűrt gyümölcs levével, és teszünk rá néhány szem gyümölcsöt. Befedjük egy következő palacsintával, és ugyanígy rétegezve teszünk rá még három réteget. A tetejét meglocsoljuk a gyümölcslével, megszórjuk gyümölccsel és porcukorral.