Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem, a sárgáját a cukorral habosra keverem. Majd hozzáadom a lisztet, a kakaóport, a sütőport és az olajat, mixerrel összekeverem. A legvégén beleforgatom a tojáshabot. Előmelegített sütőben megsütöm, ha kész, hagyom kihűlni.
Míg sül a tészta, a pudingot sűrűre főzőm. Hagyom ezt is kihűlni, majd a habosra kevert margarinnal összedolgozom.
A kihűlt tésztára kenem a krémet, majd a félbevágott epret sűrűn rápakolom. A tetejére piros tortazselét készítek, ahogy a zselé tasakjára van írva. 1-2 órára hűtőbe helyezem, majd tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre