Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Epres-vaníliás pudingtorta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 12 szelethez:
  • 1 kg eper
  • 4 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
  • 8 dl tej
  • 1 db 26 cm átmérőjű piskótalap 2 lapra vágva
  • 1 csomag piros tortazselé
  • A díszítéshez:
  • csíkos ostyarudak

Elkészítés

    Elkészítés: Az epret megmossuk, megtisztítjuk, lecsepegtetjük. A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint kikeverjük, de csak 8 dl tejjel.

    Az egyik piskótalap köré peremet kapcsolunk, és megkenjük pudinggal. Rárakosgatjuk az eper felét, belenyomkodjuk a krémbe, és rákenjük a maradék pudingot. Rátesszük a másik piskótalapot.

    A maradék epret szeletekre vágjuk, és szépen a tortalapra rakosgatjuk.

    A tortazselét a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük, és az eperre locsoljuk. Kb. 30 percre behűtjük.

    Tálalás előtt levesszük a tortakarikát, és a torta tetejét ostyarudakkal díszítjük.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin