Elkészítés: A vajat a cukor 2/3 részével és 1 csomag vaníliás cukorral krémesre keverjük, majd beledolgozzuk egyenként a tojásokat, és apránként hozzáadunk 2-3 evőkanál lisztet. Belecsorgatjuk a tejet, és beleforgatjuk a sütőporral elkevert maradék lisztet. Vajjal kikent kb. 33x38 cm-es tepsibe simítjuk a tésztát, és 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Rövid pihentetés után keresztben félbevágjuk, a tepsiből kivéve kihűtjük.
Az epreket keresztben félbevágjuk. A tejcsokit gőz felett megolvasztjuk, majd az egyik tésztalapra simítjuk. Az epreket vágott felükkel lefelé fordítva a puha csokoládéba nyomkodjuk, kirakjuk vele a tésztát.
A zseléport 2,5 dl hideg vízbe szórva 5 percig áztatjuk, majd kevergetve melegítjük, amíg fel nem oldódik (forrnia nem szabad!). Kb. 1 órára hűvös helyre tesszük.
A túrót a maradék cukorral és citromlével ízesítjük, 3 dl tejszínt kemény habbá verünk. A dermedő zselébe először a túrót, majd a tejszínhabot belevegyítjük. A krémet az eper rétegre simítjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük, majd a másik tésztalappal befedjük, és kb. 5 órára visszatesszük a hűtőbe dermedni.
A sütire porcukrot szitálunk, vizes, éles késsel szeleteljük. Tálalásnál a maradék tejszint vaníliás cukorral felverve nyomózsákba töltjük, és a sütit habrózsákkal, eperrel és csoki levélkékkel díszítjük.