A tészta hozzávalóit összekeverjük, összegyúrjuk, majd a tésztát 3 részre osztjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Egyesével 3 mm vékonyra nyújtjuk ki a tésztákat lisztezett felületen, majd margarinnal kikent, liszttel szórt tepsi hátán 5 perc alatt készre sütjük őket. Sütés előtt villával megszurkáljuk őket.
A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral a szokásos módon sűrű krémmé főzzük. Belereszeljük a citrom héját, majd az enyhén meghűlt krémben elkeverjük a margarint. Az első tészta lapot megkenjük kb. a puding negyedével.
A maradék pudingot elkeverjük a rumos-porcukros, apróra vágott eprekkel. Ennek a nagy részét a második tésztalapra kenjük, egy keveset félrerakunk belőle.
Az utolsó tésztalapot a sütemény tetejére rakjuk, rákenjük a maradék epres pudingot, majd eperszemekkel díszítjük.
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk, majd a süti tetejére csurgatjuk. Hütőbe tesszük egy éjszakára, másnap szeleteljük.