A rizst szűrőbe téve többször átöblítjük, majd a forrásban lévő vízhez adjuk 1 csipet sóval, ismét felforraljuk az egészet, majd mérsékeljük a hőt, és kis lángon, fedő alatt főzzük a rizst 11 percig. Levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
Egy tálba tesszük a kihűlt rizst, a lisztet, a sütőport, a kétféle cukrot és az egy csipet sót, és összedolgozzuk.
Az epret megmossuk, kicsumázzuk, felaprítjuk, majd beleforgatjuk a masszába.
Egy másik tálban simára keverjük a joghurtot a tojással és az olajjal.
Óvatosan összedolgozzuk a kétféle masszát, majd szétosztjuk egy 12 db-os muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe.
Végül 200 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alattaranyszínűre sütjük.