Elkészítés: Az eperszemeket folyó víz alatt alaposan mossuk meg, majd csepegtessük le, vágjuk félbe. A rebarbara külső fás részét éles késsel vágjuk le, majd 2-3 cm-es darabokra vágjuk fel.
A barna cukrot keverjük össze a vaníliás cukorral, a pudingporral, és a narancshéjjal (ez el is hagyható), majd keverjük össze.
Ezután a gyümölcsöket öntsük bele a piteformába, majd szórjuk rá a cukros keveréket, és óvatosan keverjük össze.
A tésztához egy tálba tegyük bele a kétféle lisztet és a hideg vajat, majd az ujjbegyünkkel kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kezd morzsalékos lenni, adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a darált mandulát, majd alaposan morzsoljuk össze. Végül adjuk hozzá a tejszínt, majd gyors mozdulatokkal gyúrjunk belőle jól nyújtható tésztát (ha túl lágy lenne a tészta, akkor még egy kevés lisztet adhatunk hozzá).
Ezután lisztezett felületen nyújtsuk ki 1-1,5 cm vastagságúra, majd közepes méretű pogácsaszaggatóval szúrjunk ki belőle korongokat.
A formában lévő gyümölcsös keverék tetejét fedjük be a tésztakorongokkal úgy, hogy kisebb hézagok maradjanak ki közöttük.
Ezután a tésztakorongok tetejét kenjük le tejszínnel, majd ízlés szerint szórjuk meg mandulaforgáccsal.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes lángon kb. 30 perc alatt süssük készre. Én a sütési idő felénél letakartam a tetejét sütőpapírral, hogy a tészta ne barnuljon túl, viszont a gyümölcsök teljesen megpuhuljanak.
Citromos-mascarponekrémmet készítettem hozzá, ehhez a mascarponét simára kevertem porcukorral, vaníliás cukorral, citromlével és reszelt citromhéjjal, majd tálaláskor a tányéron lévő desszert tetejére kanalaztam.