- A palacsintához:
- 2 db tojás
- 20 dkg liszt
- 3 dl tej
- 1,5 dl szódavíz
- 1 csipet só
- 1 ek cukor
- 2 ek olaj
- olaj
- A töltelékhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 l tej
- 10 dkg cukor
- 30 dkg eper
- porcukor a szóráshoz

A palacsintához a tojásokat felverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a lisztet, végül megsózzuk. Csomómentesre dolgozzuk, majd 30 percig hagyjuk állni. Hozzáadjuk a szódavizet és a 2 evőkanál olajat. Hagyományos módon megsütjük, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez elkészítjük a pudingot a csomagoláson megadott leírás szerint, majd lehűtjük. Az epret megtisztítjuk és feldaraboljuk. A palacsintákat megkenjük a pudingokkal, és minden réteg pudingba teszünk eperszemeket is. A legfelső réteg palacsinta lesz. 30-40 percig pihentetjük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.