Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres morzsasüti, amit nem lehet elrontani

A tavasz beköszöntével alig várjuk már, hogy illatos, finom epret vegyünk a piacon és valami finom sütit készítsünk belőle. Ezúttal egy olyan receptet mutatunk, amelyet az ételérzékenyek és a diétázók is nyugodtan ehetnek. A morzsasüti liszt és hozzáadott cukor nélkül készült laktózmentes margarinnal.

Hozzávalók

20 dkg darált mandula
4 ek zabpehely
10 dkg Rama laktózmentes margarin
50 dkg eper

Elkészítés:

A darált mandulát egy tálba öntjük, hozzáöntjük a zabpelyhet és a kockára vágott margarint és összegyúrjuk. Az epret egy tűzálló tálban szétterítjük. Rámorzsoljuk az összegyúrt tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

KRÉMES VENDÉGVÁRÓ FINOMSÁG - A LEGFINOMABB CITROMPITE >>>

KRÉMES SÜTEMÉNYEK ÉS VENDÉGVÁRÓK HÚSVÉTRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss