Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres-mascarponés torta

90 perc
mester
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy habüstbe kikeverjük a tojássárgáját a cukorral, a vajjal, a kakaóporral és a zabpehelyliszttel.
  2. A tojás fehérjét habbá verjük, és a tésztába forgatojuk, majd a végén a 15 dkg, kockára vágott epret is belekeverjük.
  3. Sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába öntjük a tésztát, és 185 fokon, 30 perc alatt készre sütjük. A felvert tejszínhabbal lazított mascarponéval megkenjük a kihűlt tortát, majd eper szeletekkel és mentalevéllel díszítjük.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>> 

    KAKAÓS DESSZERTEK: A LEGJOBB RECEPTEK EGY HELYEN >>> 

    10+2 VILLÁMGYORS EPRES DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

Ezek is érdekelhetnek