Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Epres-kecskesajtos kenyérkék

Hozzávalók

  • 6 szelet rozskenyér (magvas)
  • 3 dkg vaj
  • 6 szelet kecskesajt
  • 1 doboz krémsajt (kecskesajtból)
  • 30 dkg eper
  • 1 csokor petrezselyem (friss)
  • 1/2 csokor menta (friss)
  • 1 db citrom leve
  • bors

Elkészítés

    1. Az epret megmossuk, kicsumázzuk és kis darabokra vágjuk.
    2. Meglocsoljuk pár csepp citromlével, majd hozzáadjuk az apróra aprított zöldfűszereket és sóval, borssal ízesítjük.
    3. A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük vajjal és egy serpenyőben megpirítjuk.
    4. Ezután megkenjük őket a friss, krémes kecskesajttal, ráhalmozzuk az epret és végül kecskesajt darabokat szórunk a tetejére.

    További recepteket itt találsz gasztrogabotól!>>> 

Megjegyzés

A receptért és fotóért köszönet gasztrogabónak!

gasztrogabo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin