Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Epres-joghurtos rakott piskóta

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 14 db (10 dkg) babapiskota
  • 7 db (15 dkg) eper
  • 1 pohár epres joghurt
  • 5 cl eperlikőr
  • habtejszín
  • 1 kis darab tejcsokoládé

Elkészítés

    Elkészítés: A babapiskótákat bemártom az eperlikőrbe, 7 darabot lefektetek egy hosszúkás kerámiatálba. Rákenem a joghurt felét, majd újabb piskótasor következik a joghurt másik felével. Locsolok rá eperlikőrt.

    Ráhelyezem az epreket, beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.

    Fogyasztáskor kiveszem a hűtőből a tálat, nyomok rá habtejszínt, s reszelek rá csokoládét. Tányérra szervírozom.

Megjegyzés

A klasszikus tiramisut variáltam át egy kicsit, melyhez a saját készítésű eperlikőrt használtam.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin