Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Epres-joghurtos-mascarponés kehely

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 dkg eper
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1,25 dl epres joghurt
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 cl saját készítésű eperlikőr
  • babapiskóta

Elkészítés

    Elkészítés: A kelyhekbe joghurtot kanalazok, megszórom felaprított eperrel, a pohár széléhez babapiskótákat rakok, locsolok rá eperlikőrt. Epres joghurtot kanalazok rá, erre is szórok epret, végül rákanalazom a mascarponét, és megint locsolok rá egy kis likőrt. Eperrel díszítem, és behűtve tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin