Elkészítés: A tésztához a lisztet keverjük össze a sütőporral és a reszelt citromhéjjal, majd adjuk hozzá a feldarabolt hideg vajat, és az ujjbegyünkkel kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, keverjük hozzá a kristálycukrot és a vaníliás cukrot, adjuk hozzá a tojások sárgáját, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a tésztát. Szükség esetén, ha túl száraz lenne, gyúrás közben apránként öntsük hozzá a hideg vizet. Könnyen nyújtható, de nem túl lágy tésztát kell kapnunk.
Ezután csippentsük le a tészta 1/3 részét, tegyük be a fagyasztóba legalább 1 órára (mindenképpen a fagyasztóba tegyük, hogy jó kemény legyen a tészta, mert csak akkor tudjuk majd lereszelni).
A maradék tésztát nyújtsuk ki tepsi méretűre, majd helyezzük bele a sütőpapírral kibélelt tepsibe (én a sütőpapíron nyújtottam ki a tésztát tepsi méretűre, majd a papírral együtt könnyedén bele tudtam emelni). Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 20-25 perc alatt süssük elő a tésztát aranybarnára (én légkeverésnél 160 fokon, 20 percig sütöttem). A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk kihűlni, mielőtt rákanalaznánk a habos tölteléket.
A töltelékhez az epret alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd ízlés szerint daraboljuk fel.
A tojásfehérjét egy csipet sóval kezdjük el habbá verni, majd amikor már kezd kifehéredni, először kanalanként szórjuk hozzá a porcukrot. Ezután szórjuk hozzá a pudingport, majd amikor már jó kemény a hab, csorgassuk hozzá az olajat, és verjük még 1-2 percig.
A teljesen kihűlt tésztára kanalazzuk rá a keményre felvert tojáshabot, majd egyenletesen simítsuk el. Ezután szórjuk a hab tetejére a feldarabolt epret, majd vegyük ki a fagyasztóból a félretett tésztát, és egy nagyobb lyukú reszelőn, reszeljük rá az eper tetejére.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 35-40 perc alatt aranybarnára (én légkeverésnél 160 fokon, 35 percig sütöttem).
A sütőből kivéve, hagyjuk pár percig a tepsiben hűlni, majd a sütőpapírral együtt emeljük ki, tegyük rácsra, és hűtsük ki teljesen a süteményt.
Tálalás előtt ízlés szerint szórjuk meg a süteményt porcukorral, majd szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.