Kemény habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább verjük. Hozzákeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de nem meleg margarint.
A kész tésztát egy margarinnal kikent, 29 cm átmérőjű sütőformába öntjük, és 175 fokora előmelgített sütőben aranybarnára sütjük, majd kihűtjük.
A pudingot felfőzzük, és langyosra hűtjük, majd a kihűlt tésztára kenjük. A hűtőbe tesszük addig, amíg a puding megdermed, majd kirakjuk a megmosott, megtisztított, felszeletelt eperrel.
A zselatint 3 dl vízben, a citromlével ízesítve a cukorral feloldunk, kevergetve kihűtjük, amikor kocsonyásodni kezd, a torta tetejére öntjük. Jól lehűtjük, keményre vert tejszínhabbal díszítjük, és tálaljuk.