A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjékből kemény habot verünk, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrot, egyenként a tojások sárgáját, és apránként hozzáforgatjuk a lisztet is.
Sütőpapírral bélelt - vagy kivajazott-lisztezett - tepsibe öntjük a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A tejszínt, elekrtomos habverő segítségével felverjük, a főzés nélküli pudingport kikeverjük a tejjel, majd óvatosan a tejszínhez öntjük. Az epret megmossuk, kettévágjuk.
A kész piskóta széleit levágjuk, és a már kikapcsolt sütőbe tesszük száradni. Az egész piskótát megkenjük meggydzsemmel, rárakjuk az epreket, és rásimítjuk a krémet. A megszárított süti széleit morzsává aprítjuk, és a krém tetejére szórjuk. Két órára a hűtőbe tesszük, és tálaljuk.