Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres cupcake

45 perc
egyszerű
megfizethető
12 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az epres cupcake elkészítéséhez a margarint mikróban megolvasztjuk, majd a száraz, illetve a nedves anyagokat összekeverjük egy-egy keverőtálban, majd a két tál tartalmát összedolgozzuk.
  2. Muffinkapszlikkal kibéleljük a muffintepsi mélyedéseit, és belekanalazzuk a masszát. Előmelegített, 170 fokos sütőben, kb. 15-20 perc alatt megsütjük.(Tűpróba szükséges.)
  3. A krémhez az epret a vízzel pépesre turmixoljuk, majd hozzáadjuk a pudingport, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd a margarinnal kihabosítjuk.
  4. Csillagcsöves zsákba töltjük a krémet, és ízlés szerint díszítjük a cupcake-eket

     

Megjegyzés

Eper helyett bármilyen más bogyós gyümölccsel finom! Kitűnő desszert akár egy grill party után is. Gluténmentes! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek