Elkészítés: Az epres pudingport a porcukorral, tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Az apró kockára vágott babapiskótát a krémhez keverjük, majd a felezett epret is hozzáadjuk. Így egy kitűnő krémtölteléket kapunk. A réteslapokat olvasztott margarinnal meglocsoljuk. Három réteget egymásra teszünk, és hat négyzetre vágjuk. Közepükbe tojás nagyságú tölteléket teszünk. Körbekenjük felvert tojással, és batyuformát hajtogatunk. Sütőlemezen 180 0C-on pirosra sütjük. A vanília pudingport a cukor felével, tejjel és tojássárgával felfőzzük. A tojás fehérje kemény habjához hozzáadjuk a maradék cukrot és a vaníliás cukrot, majd a felfőzött krémalapot, és máris kész a sodó.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre