A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a felkockázott vajat és összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, a vaníliás cukrot és a tojást. Összegyúrjuk, és a tésztát folpakba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára.
Felkarikázzuk a banánt, az epret cikkekre vágjuk. A tésztát elfelezzük, és lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe tesszük, és egy kicsit megszurkáljuk villával. Megkenjük eperlekvárral, megszórjuk a darált dióval, majd a tetejére sorakoztatjuk a banánt és az epret.
Végül a másik adag tésztát is kinyújtjuk, és befedjük vele a süteményt. A tetejét villával megszurkáljuk, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.