A zselatint az előírt módon készítsük el, ha kész van, öntsük a mixerbe és keverjük össze a forró tejjel.
Fokozatosan adjuk hozzá a túrót, a puha margarint, a három tojást és a cukrot. A jól elkevert masszát osszuk háromfelé.
Helyezzük a babapiskótákat a tortaformába, majd öntsük rá az első adag masszát. Erre pakoljuk rá az epreket, majd jöhet a második adag massza, aztán ismét a piskóta, végül pedig az utolsó adag krém.
A sütit tegyük hűtőbe, és hagyjuk állni egy kicsit. Ha a zselatinos krém megszilárdult, a tetejét díszítsük félbevágott eprekkel és öntsük le tortazselével.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre