Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Eperkrémleves mézes tejszínhabbal

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg eper
  • 1 pohár (2-3 dl) sárgabaracklé (vagy más 100%-os gyümölcslé)
  • 5-7 dl epres joghurt
  • 3-4 evőkanál méz
  • A tetejére:
  • tejszín
  • porcukor
  • méz

Elkészítés

    Elkészítés: Az epret megtisztítjuk, és a gyümölcslével meg a joghurttal krémesre turmixoluk. Hűtőbe tesszük tálalásig.

    A tejszínt kevés porcukorral habbá verjük, a leves tetejére kanalazzuk, mézzel díszítjük.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Morzsálós Mirza
Kedves Nani, ez igazán nagyon megtisztelő, köszönöm szépen!! :-)) Puszi: Mirza
Nanasnani
Hali! Nagyon jól hangzik, és a kinézete is igazán étvágy gerjesztő! Természetesen része menüajánlómnak, pünkösd hétfőn. (Remélem kitart addig a friss eper!) Üdv, Nani.
-Marcipán-
Hmmmm:) Jó ötlet a méz a habba:)

Hasonló Receptek

Magazin