A tojásokat a cukrokkal 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáadjuk az étolajat.
A lisztet, a sütőport, a kakaóport összekeverjük és egy fakanállal a tojásos masszához keverjük.
Egy 23x34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 perc alatt készre sütjük.
A pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük. A pudingos krémet kihűtjük, majd az eperlekvárral kihabosítjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, fokozatosan a pudingos krémhez adagoljuk, és jó habosra keverjük.
A kisült, kihűlt kakaós piskótát egy tálban összetörjük, és az olvasztott csokoládéval, valamint annyi tejjel, hogy nyújtható legyen összegyúrjuk.
Egy sütőpapíron téglalap alakúvá kinyújtjuk. A krémet rákenjük, és a papír segítségével feltekerjük. Hűtőbe tesszük pár órára, majd bevonhatjuk cukormázzal, csokival vagy éppen megszórjuk porcukorral.