Keress receptre vagy hozzávalóra

Eperdzsem

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg eper
  • 1,15 kg cukor
  • 4 evőkanál citromlé
  • 1 csomag dzsemfix

Elkészítés

    Elkészítés: 1.) A gyümölcsöt megtisztítjuk, botturmix segítségével pépesítjük (vagy nagyon apróra vágjuk).

    2.) A gyümölcsöt egy nagy lábasba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, és felforraljuk, majd belekeverjük a dzsemfixet, és 2-3 percig takarékon forraljuk.

    3.) Forrón üvegekbe kanalazzuk, lezárjuk, és legalább 5 percre minden üveget a feje tetejére állítjuk, majd ha kihűltek, a kamrába tesszük őket.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin