Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Enyhén csípős csilis bab

default user icon

Hozzávalók

  • 1 kg marhahús
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 3 db hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • olaj
  • 1 ek paradicsompüré
  • 1 db csilipaprika
  • 1 l paradicsomlé
  • 1 kis doboz csemegekukorica
  • 1 kis doboz vörös bab
  • bors

Elkészítés

    1.  A lehártyázott, megmosott és leszárított marhahúst vékony, rövid csíkokra metéljük. A megmosott és kicsumázott paprikát, valamint a meghámozott hagymát és fokhagymát apróra kockázzuk.
    2. Lábosban kevés olajat hevítünk, és a hagymákat sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a marhahúst, és rövid ideig együtt pirítjuk. Ezután gyenge tűzön a saját levében puhára pároljuk 15-20 perc alatt. Közben szükség szerint kevés vizet öntünk alá. A paradicsompürével együtt hozzáadjuk a megmosott és felkarikázott csilipaprikát, majd felöntjük a paradicsomlével és felforraljuk.
    3. A lecsepegtetett kukorica- és babkonzervet, valamint a felkockázott kaliforniai paprikát a raguhoz adjuk és összemelegítjük. Végül megsózzuk, megborsozzuk.

    MÉG TÖBB CHILI CON CARNE RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin