Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennyit kell fogynia Donald Trumpnak

default user icon
MME
Donald Trumpot januárban fogták fogyókúrára az orvosok. Az Egyesült Államok elnökének 6-7 kilót kellene leadnia, és a hozzá közel állók szerint jó úton halad afelé, hogy elérje ezt a célt. A politikus az egészsége érdekében változtatott az étrendjén és többet is sportol.

Donald Trump soha nem csinált titkot abból, hogy szeret enni. Az Egyesült Államok elnökének az Instagram oldalára is felkerültek olyan képek, amelyen hamburgert és sült krumplit eszik ketchuppal, mellé pedig diétás kólát fogyaszt. A világ egyik vezető politikusa odavan a gyorsételekért, a KFC csirke és a Big Mac is nagy kedvence. A Fehér Ház szakácsai pedig gyakran készítették el neki a másik nagy kedvencét, a steak-et, amit ketchuppal szeretett enni az elnök. Mindez már a múlté, Trump január óta fogyókúrázik.

- Az elnök nagyon egészséges, csak le kell fogynia - mondta év elején egy sajtótájékoztatón Ronny Jackson, a Fehér Ház akkori orvosa, aki azt is elismerte, hogy az elnök nem sportol rendszeresen. Trump még a golfpályán sem volt hajlandó sétálni, mindig a golfautóval közlekedett.

Mindenesetre Jackson doktor azon nyomban fel is vett egy táplálkozási szakembert, hogy megreformálják Trump étrendjét, a Fehér Házban lévő edzőtermet pedig felújították és edzésprogramot is kapott a politukus, olyan gyakorlatokat írtak elő neki, amelyek nem terhelik meg az ízületeit.

Az elnök számára az életmódváltás együtt járt azzal is, hogy le kellett mondania a kedvenc ételeiről, de Trump egyetértett azzal, hogy az egészsége érdekében oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik. 

A Fehér Ház séfjeit utasították arra, hogy korlátozzák a zsír és a kalóriamennyiséget Trump ételeiben, így a steak helyett már halat készítenek az elnöknek, akinek a lapos hal a kedvence. Sült krumpli helyett pedig zöldségfélék kerülnek Trump tányérjára. Hogy pontosan mit tartalmaz mág Trump új étrendje azt nem tudni, és azt sem árulták el, hogy az elnök mennyit sportol, de a hozzá közel állók szerint Trump sokkal tudatosabban étkezik január óta. 

PUTYIN A FAGYIRA, TRUMP A STREET FOODRA ESKÜSZIK - POLITIKUSOK KEDVENC FOGÁSAI >>>

ÍGY REAGÁL JAMIE OLIVER, HA A GYEREKEI MEKIS KAJÁRA VÁGYNAK >>>

TÚLSÚLYA MIATT CIKIZTÉK AZ ÉNEKESNŐT, MOST 20 KILÓT LEFOGYOTT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss