Előkészítés: A mazsolát beáztatjuk. A gyümölcsöket lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk.
Elkészítés: A pudingokat a csomagon található leírás alapján elkészítjük a tejjel, és
ízlés szerint 3-4 evőkanál cukrot keverünk bele. A zselatint 1,5 dl vízzel felforraljuk. 2/3 részét a puncspudinghoz, a maradékot pedig a csokoládépudinghoz keverjük. A pudingokba arányosan (2/3:1/3) elosztjuk az ananászt és a barackot, és a puncspudinghoz hozzákeverjük a rumaromát. A csokoládépudingot fél literes, a puncspudingot egy literes, hideg vízzel kiöblített formába (tálba) töltjük, majd hűtőben megdermesztjük. Tálaláskor forró vízbe mártjuk a pudingformákat, a puncsízű pudingot arra a tálra borítjuk, amin tálalni szeretnénk, majd a csokoládépudingot a puncsízű pudingra borítjuk. A pudingtortát körülrakjuk félbe tört babapiskótákkal, tejszínhabbal, mandulaforgáccsal és gyümölcsökkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre