Elkészítés: A tésztát a hozzávalókból összeállítjuk, három lapot sütünk belőle. A krémhez a tejet a vaníliás pudinggal és a liszttel sűrűre főzzük, ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot. A kikavart krémet két részre osztjuk, az egyik felébe zselés cukrot, aszalt barackot aprítunk és rumot teszünk, a másik felébe kakaópor kerül. Az egyik lapot megkenjük a krémmel, rárakjuk a rumba áztatott babapiskótát, újra krémet kenünk rá, erre kerül a második lap, erre tesszük a zselés cukros, aszalt gyümölcsös krémet, majd a harmadik lapot. A tetejére csokimázat teszünk, amihez a porcukrot, a vajat, a kakaót, a tejet és a lisztet gőz fölött keverjük ki.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre