Elkészítés: Egy serpenyőben a tarjaszeleteket forró olajban hirtelen kisütöm, sózom, borsozom, köménnyel is meghintem, majd egy hőálló tepsibe fektetem.
A maradék olajban megfonnyasztom az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadom a szeletelt szalonnát és a felkarikázott kolbászt. Paradicsompürével, kevés vízzel hígítom, beleszórom az apróra vágott fokhagymát, majd a kicsavart káposztát is hozzákeverem. Pár perc kevergetés után a tejfölt is belekeverem, majd az egészet a megsült hússzeletekre halmozom.
A sütőt előmelegítem 200 C fokra, és 35-40 perc alatt pirosra sütöm.
Sült krumplival tálalom, de a hagymás tört krumpli is tökéletes hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre