Keress receptre vagy hozzávalóra
Hírdetés
Recept feltöltés

Éltető vega székelykáposzta

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg savanyú káposzta
  • 2 db babérlevél 
  • 1/2 dkg só
  • 1/2 dl olaj
  • 1 tk hing
  • 8-10 dkg szejtán
  • 1/2 dkg pirospaprika
  • 1 csipet őrölt fűszerkömény
  • 1 dl tejföl
  • 1 tk füstaroma

Elkészítés

    1. A savanyú káposztát előző nap megmossuk és felvágjuk.
    2. A káposztát a lábosba tesszük, és annyi vizet engedünk rá, amennyi éppen ellepi. Felforraljuk, és babérlevéllel, sóval fűszerezzük, és pár percig főzzük.
    3. Az olajban megpirítjuk a hinget (ez hagymával helyettesíthető), majd a kockára vágott szejtánt megpirítjuk benne, addig amíg kis kéreg képződik a felületén.
    4. Hozzáadjuk a pirospaprikát és a köményt, és összeforraljuk az előzőleg készre főzött káposztával. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a tejfölt és a füstaromát.Kenyérrel tálaljuk. 

      Íme a recept videón >>> 

      Káposztás receptek >>> 

      Vega kaják >>> 

Megjegyzés

Az Étel Élet. A Te segítségeddel adjuk.

Támogasd ételosztó munkánkat adód 2x1%-ával, hogy ilyen finomságokkal segíthessünk naponta 3000 rászorulót országszerte!

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Technikai szám: 0389
Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41

MME
Hírdetés
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm
Hírdetés

Hozzászólások

Hírdetés

Hasonló Receptek

Magazin

Hírdetés
Hírdetés