Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elszörnyedt a saját fotójától a fiatal nő, ezért 40 kilót lefogyott

default user icon
MME
Jennifer Buckingham még csak 20 éves volt, amikor 2013-ban tragikus hirtelenséggel meghalt az édesapja. A fiatal lány a tragédia után depressziós lett és az evésbe menekült. Közel 100 kilóra hízott, ám amikor meglátott egy fotót magáról, eldöntötte, hogy lefogy.

Jennifer Buckingham egy év alatt 36 kilót hízott, azután, hogy 2013-ban elveszített az édesapját. Az étel volt a mankó számára, hogy túltegye magát a szörnyű tragédián. A fiatal lány naponta 3500 kalóriát evett, rendszeresen gyorséttermekben étkezett, vagy pizzát, vagy kínai ételt rendelt házhoz. 2017 szeptemberében már közel 100 kiló volt. Jennifer akkor szörnyedt el, amikor meglátott magáról egy fotót.

- Amikor megláttam a Disneylandban készült fotóimat, teljesen megdöbbentem. Alig ismertem fel magam, ez volt az első alkalom, amikor rájöttem, hogy mennyire meghíztam és elhatároztam, azonnal változtatnom kell az életemen - idézte a Daily Mail Jennifert. 

A fiatal nő a napi 3500 kalória helyett 1200 kalóriás étrendre váltott. Lemondott a gyorséttermi ételekről, a szénsavas italokról, desszertekről, nem ivott alkoholt sem és elhagyta a vöröshúst. Most már sok salátát, almát, zabot és csirkehúst eszik.

Jennifer edzőterembe is elment. Eleinte félt az emberektől, hogy megvetik a kövérsége miatt, és kudracba fullad a próbálkozása, de legyőzte a félelmét, és hetente 5-7 alkalommal edzett, gyorsgyalogolt a futópadon és lépcsőzött. Aztán szép lassan leolvadtak ról a kilók. Jennifer jelenleg 53 kilogramm.

- A barátok, a család, a munkatársak, vagy a szomszédok megdicsérnek, hogy nagyszerű munkát végeztem éssokat fogytam. Sokszor megkérdezik, hogy mi a titkom, és mit tanácsolok nekik. Mindenkinek azt mondom, hogy legyen következetes és csak apránként változtasson - mondta Jennifer, aki számára egy új élet kezdődött azzal, hogy lefogyott. Azóta sokkal aktívabb életet él, túrázni, raftingolni, hegyet mászni jár a barátaival és részt vett első 5 kilométeres futóversenyén is.

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT >>> 

240 KILÓRA HIZLALTA KAMASZ FIÁT AZ ANYA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss