Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! Már 74 kilót fogyott az egykor 168 kilós Emilio

default user icon
MME
Ismét egy korábban komoly súlyproblémákkal küzdő sztár előtt emelhetjük meg a kalapunkat: Jelinek Emilio énekes posztolt magáról friss képet az Instagramra, a következő aláírással: "Eddig 74 kiló mínusz!"

Emiliot, nagysikerű debütáló albuma megjelenésekor 168 kilósan ismerte meg az ország, ám az aranytorkú énekes nem volt boldog a bőrében, ám huszonévesen nem is az egészsége miatt aggódott.

- Főleg az zavart, és az ösztönzött a fogyásra, hogy mindig is egyfajta divatdiktátornak gondoltam magam, és mégsem tudtam úgy öltözködni, ahogyan szerettem volna, egyedül sátorlap méretű ingeket voltam képes hordani - vallotta be a Story magazinnak adott interjúban 2 éve.

Így történt, hogy 2008-ban kés alá feküdt, és egy gyomorgyűrűt helyeztek be neki.  Ezután lefogyott 24 kilót, de vissza is szaladt rá a leadott mennyiség.

– Hamar visszaszedtem a leadott felesleget, és éveken ke­resztül jojóeffektusban szenvedtem - árulta el a Borsnak adott interjújában  az énekes, aki ezt követően rádöbbent: hiába a szűkítőgyűrű, ha nem párosul hozzá elszántság. - Elkezdtem sportolni, jobban odafigyeltem az étkezésre, és máris leugrott rólam tíz-húsz kiló.

2018-ban 63 kiló mínusznál tartott, alig 2 év múlva pedig itt:

 

Gratulálunk a kitartáshoz és az elszántsághoz, le a kalappal!

TÓTH VERA BOMBA FORMÁBAN VAN: A KARANTÉN ALATT IS TOVÁBB FOGYOTT! >>> 
16 KILÓTÓL SZABADULT MEG SCHOBERT NORBI - LÁTVÁNYOS A VÁLTOZÁS! >>> 
GÁSPÁR GYŐZŐ BRUTÁLISAN LEFOGYOTT, FITTEBB, MINT VALAHA - FOTÓ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss