Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő fogyás! Sokkolta a szám, amit a mérleg mutatott, birkózni kezdett

default user icon
MME
Katrina Rees 4 éve ráállt a mérlegre, és az majdnem 130 kg-ot mutatott - ez volt az a pont, amikor elhatározta, hogy változtat az életén. Azóta átállt az egészséges életmódra, birkózni kezdett, a teste pedig teljesen megváltozott.

A 33 éves Katrina így emlékszik vissza arra a pillanatra, ami megváltoztatta az életét: „Álltam a mérlegen, és az pár kiló híján 130 kilót mutatott. Azt gondoltam, ha ezt a súlyt elérem, onnan már nincs visszaút. Azt mondtam magamnak, biztos, hogy nem fogok 130 kiló fölé menni.”

Ez adta Katrinának a löketet arra, hogy változtasson az életén. Először csak az interneten olvasott tippek alapján kezdett diétázni, később pedig elkezdett birkózni Cherry Skye néven. És hogy miért pont a birkózás? Mert imádja, hogy szabadjára engedheti benne a kreativitását és gyerekként is imádta nézni a birkózókat a tévében. „Szeretek küzdeni és filmrajongóként nagyon örülök, hogy lehet egy saját, kitalált karakterem.”

Ráadásul a sport extra önbizalmat is adott neki. „Az, hogy ki kell állnom az emberek elé rövid nadrágban és feszes felsőben, nagyon sok önbizalmat adott. Ha három éve azt mondják, hogy én ezt fogom csinálni, nagyot nevettem volna.”

Katrina pontosan ezért tudja, hogy ez első hallásra sokak számára lehetetlennek tűnik, de szerinte csak akaraterő és kitartás kell hozzá. „Ijesztő, de bárki meg tudja csinálni. Mindig állíts fel újabb és újabb apró célokat, és folyamatosan formáld őket.”

7 TIPP, AMI BIZTOSAN SEGÍT A FOGYÁSBAN>>> 

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT>>> 

EZZEL AZ EGYSZERŰ MÓDSZERREL HOZTA MAGÁT CSÚCSFORMÁBA A 41 ÉVES SZÍNÉSZNŐ!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss