Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Életmód hétvége - nem csak növényevőknek

Ahogy már 18 éve mindig, idén nyáron is lesz Vegetáriánus Fesztivál: augusztus 29-30-án, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban várja számos izgalmas a vegetáriánus éltmódhoz kapcsolódó program a látogatókat.

A 19. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2015. augusztus 29-30. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, tai csit és csi kungot, relaxációs foglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főző-tanfolyamokat, öko- és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak!

A rendezvényen szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról és a gluténmentes étrendről is. A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésesel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra is. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál.  A rendezvényre a belépés ingyenes!


A teljes program: www.egeszsegvar.hu

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss