Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Élére állított töltött hús

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst kis szeletekre vágva kiklopfoljuk, majd sózva, borsozva félretesszük.

A szokásos módon elkészítjük a tölteléket. (A zsemléket kinyomkodjuk, és összeállítjuk a tojásokkal és a fűszerekkel.)

Egy tepsit kizsírozunk. A tepsi oldalához élére állítva teszünk egy szelet húst, mellé lapítunk 1 jó evőkanálnyi tölteléket. Ismét hús, majd töltelék következik, ezt addig folytatjuk, amíg el nem fogy a hozzávaló.

Végül egy kevés vízzel meglocsoljuk a tetejét, alufóliával lefedjük, és sütőben puhára pároljuk.

Ha kész, a borítást levesszük róla, és pirosra sütjük. Kockára vagy téglalapalakúra feldarabolva kínáljuk.

Majonézes krumplisaláta vagy krumplipüré, illetve párolt zöldség illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss