Elkészítés: A húst kis szeletekre vágva kiklopfoljuk, majd sózva, borsozva félretesszük.
A szokásos módon elkészítjük a tölteléket. (A zsemléket kinyomkodjuk, és összeállítjuk a tojásokkal és a fűszerekkel.)
Egy tepsit kizsírozunk. A tepsi oldalához élére állítva teszünk egy szelet húst, mellé lapítunk 1 jó evőkanálnyi tölteléket. Ismét hús, majd töltelék következik, ezt addig folytatjuk, amíg el nem fogy a hozzávaló.
Végül egy kevés vízzel meglocsoljuk a tetejét, alufóliával lefedjük, és sütőben puhára pároljuk.
Ha kész, a borítást levesszük róla, és pirosra sütjük. Kockára vagy téglalapalakúra feldarabolva kínáljuk.
Majonézes krumplisaláta vagy krumplipüré, illetve párolt zöldség illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre