Elefánt könnycsepp

default user icon
3.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 tojás
  • 6 evőkanál cukor
  • 5 evőkanál liszt
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 1 gesztenyemassza
  • 1 stampedli rum
  • 2 evőkanál kakaó
  • 2 banán
  • 10 dkg tortabevonó
  • 2 kanál étolaj

Elkészítés

    Elkészítés: 6 tojásból piskótát sütünk egy nagy tepsiben. Feltekerjük.
    20 dkg margarint 20 dkg cukorral, stampedli rummal habosra keverünk. 2 evőkanál kakaót, 1 gesztenyemasszát adunk hozzá, jól összedolgozzuk. Rákenjük a piskótára, szélére két banánt fektetünk, szorosan feltekerjük. 10 dkg tortabevonót, 2 evőkanál étolajjal gőz felett felolvasztunk, bevonjuk vele a tekercset. 45 fokos szögben szeleteljük, minden szeletet tejszínhabbal díszítünk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin