Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éld át az ausztrál életérzést a Nespresso nyári jegeskávéival

default user icon
MME
Hűsítőre vágysz, mégis szívesen innál egy jó kávét? A Nespresso kávészakértői idén is két új jegeskávé-különlegességet készítettek, melyeket az ausztrál nyár hangulata ihletett!

Azúrkék víz, végtelen, ragyogó égbolt, langymeleg esték és kellemesen hosszúra nyúló éjszakák – ilyen az ausztrál nyár hangulata, amely az izgalmas élményektől lesz igazán teljes. Ezeket a forró nyári napokat és eseménydús estéket dobja fel egy pohárüdítő jegeskávé – ami könnyen elkészíthető akár otthon is. A Nespresso két kényeztető, Limited Edition kávékeveréket alkotott az idei nyárra is, melyek valódi íze jéggel párosítva bontakozik ki igazán.

Frissítő reggeli élményre vágysz vagy munka után lazítanál egyet? Próbáld ki a Limited Edition Long Black Over Ice kapszulát, amely frissítő, gyümölcsös és virágos aromájú, amerikai és kelet-afrikai kávéfajtákból készült. A kávé élénk, vibráló karakterét gondosan megőrzi az enyhe pörkölés, aromavilága pedig lehetővé teszi, hogy ízletes kávélimonádét készíthessünk belőle.

Jobban kedveled a kényeztető, desszertnek is beillő kávéitalokat? Kóstold meg a Limited Edition Flat White Over Ice kávékapszulát, amelynek sötétebb pörkölése erőteljes, fűszeres aromákat rejt. A kávérecept készítése során először a tejet öntsd a jégre, s csak ezután koronázd meg alkotásodat a kávéval – kész is a sima, krémes textúrájú, gazdag aromájú finomság!

A Nespresso most a gourmet ízesítő szirupok gyártójával – a Moninnal – együttműködve 50 ml-es kiszerelésben kínálja a márka vaníliás, karamellás és kókuszos ízesítőit, amelyek tökéletes kiegészítői bármely kávéreceptnek. Mi lehetne jobb, mint egy jeges kávélimonádé egy pár csepp kókusszal, vagy egy igazi ausztrál Flat White jéggel és egy kevés karamellel?

Frissítő Kávélimonádé

Elkészítés:
Tegyél 4 db nagy jégkockát egy Nespresso receptes pohárba és önts rá 40 ml, 100%-os ananászlevet! Adj hozzá további 80 ml lehetőleg hűtött szénsavas ásványvizet úgy, hogy a keverék ne fedje el a jégkockákat! Ízesítsd az italt 5 ml Monin kókusz sziruppal! Végül főzz le egy Limited Edition Long Black Over kávét a jég tetejére (Ristretto méretben, 25 ml)!

Flat White Over Ice

Elkészítés:

Tegyél 4 db nagy jégkockát egy Nespresso receptes pohárba, majd tölts rá 120 ml hűtött tehéntejet úgy, hogy a keverék ne fedje el a jégkockákat! Készíts el a Limited Edition Flat White Over Ice kávét a jég tetejére (Ristretto méretben, 25 ml)! Ízlés szerint adj hozzá a Monin vaníliás, karamellás és kókuszos ízesítőiből!

A Nestlé Nespresso SA

A Nestlé Nespresso SA úttörő és iránymutató tevékenységet végez a legkiválóbb minőségű adagolt kávék piacán. A vállalat az "AAA Sustainable Quality” programon keresztül, 13 országban több mint 100 000 kávétermelő farmerrel dolgozik együtt azért, hogy fenntarthatósággal kapcsolatos gyakorlatokat vezessenek be a farmokon és a környező területeken egyaránt. A 'The Rainforest Alliance'-szel 2003-ban közösen indított program segít abban, hogy a betakarítás minőségét és a hozamot javítsák, folyamatosan biztosítsák a fenntartható forrásból származó magas minőségű kávékínálatot, valamint segítsék a farmerek és közösségük megélhetését. A lausanne-i (Svájc) székhelyű Nespresso 80 országban van jelen, és több mint 13 600 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat globális kiskereskedelmi hálózata 2018-ban több mint 800 Boutique-ból állt.

A TEJ ÉS A KÁVÉ TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA - A NESPRESSO ÚJ KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGGEL JELENTKEZIK! >>> 

ÚJ ÉLETET MINDEN NESPRESSO-KAPSZULÁNAK - STÍLUSOSAN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss