Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Elásta, majd egy év múlva megette a Big Mac menüjét a brit férfi - sokkoló videó!

Eddig is volt már bizarr emberkísérlethez szerencsénk, de ez most mindent visz: egy brit férfi úgy gondolta, leteszteli, mit bír el a gyomra és a bélrendszere, és elfogyasztott egy több, mint egy éves gyorséttermi menüt. Az eseményt, videón rögzítette, a youtube csatornájára is kitette, így mindenki szemtínúja lehet a nagy vállalkozás végkifejletének.

Matt Nadinnek, Bransley-ből van egy szuperképessége: a legycsekélyebb rosszullét nélkül meg tudja enni a kissé már "megindult", finom bukéval bíró  ételeket és italokat. Ezt a képességét gondolta próbára tenni, amikor a 39. születésnapján úgy döntött, megcsinálja az általa csak "365 napos McDonald's kihívás" -nak becézett akciót. Ez a következő képpen festett: vásárolt egy Big Mac-et, egy csoki shake-et és egy nagy sültkrumplit, majd mindezt egy Tupperware dobozba csomagolva elásta barátja kertjében, hogy a 40. szülinapján kiássa és elfogyassza azt. Egyéb elfoglaltságok miatt kissé megcsúszott a projekt, így nem 12, hanem 14 hónapot várt a menü a föld alatt. Kiásták, visszamentek abba az étterembe, ahol annak idején megvették a menüt, és ott Matt nekiállt elfogyasztani:

A falatozás, mint az látható, nem ment teljesen zökkenőmentesen: 20 percig tartott mire a penésszel borított, csontszáraz krumplit, a sárhoz hasonló állagú shake-et, valamint a sziklakemény húspogásával és döglött salátával megpakolt Big Mac zsömlét betolta. Hősünk konklúziója az volt: nem is volt olyan borzalmas, mint amire számított. Egy biztos: a pultban épp dolgozó mekis kollégák sokkot kaptak a látványtól - ahogy, bevalljuk, mi is. 

DURVA! EZT TÉNYLEG MEGESZIK? EZEK A FÖLD LEGBIZARRABB ÉTELEI >>> 
6 BIZARR ÉTELFÓBIA, AMIRŐL NEM IS TUDTAD, HOGY LÉTEZIK >>> 
TIPPELJ! VAJON MENNYI IDŐ ALATT VÉGEZ A CSINOS LÁNY EZZEL A MÉTERES HOT DOGGAL? >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin