Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerűen bonyolult - egy filmremek remek ételekkel

Egy kellemes, szerethető, nagyszerű színészekkel, sok finomsággal, humorral teli filmet ajánlunk, amely tökéletes ajándék lehet a közelgő anyák napjára. A filmhez még Mindmegette-receptfüzet is jár!

Jane Adler (Meryl Streep) három felnőtt gyermekének anyjaként egy jól menő pékséget működtet Santa Barbarán. Noha egy évtizede már külön vált férjétől, még mindig baráti kapcsolatot ápol az ügyvédként dolgozó Jake-kel (Alec Baldwin). A fiuk diplomáját megünneplő eseményen azonban a dolgok meglehetősen bonyolulttá válnak. Egy ártatlannak induló vacsora a számtalan üveg bor hatására jó hangulatú nosztalgiázásba csap át, és az együtt eltöltött 19 évnyi házasság megannyi emléke tör elő belőlük… az emlékek pedig egy csapásra szenvedélyes románccá elevenednek. Mivel azonban az eltelt idő alatt Jake újra megházasodott - a nála jóval fiatalabb Agnes-szel -, Jane-nek rá kell jönnie, hogy az a bizonyos „másik nő” ezúttal ő maga.

Ehhez az újjáélesztett románchoz társul még Adam (Steve Martin), aki építészként éppen Jane házának átalakítását végzi. Adam, aki szintén elvált, alaposan beleesik Jane-be. Azonban hamarosan rá kell jönnie, hogy egy nem mindennapi szerelmi háromszög részesévé vált.

A történet alapötlete, hogy egy egykori házaspár újra összejöjjön, ráadásul felcserélődött szerepekkel, számtalan helyzetkomikum forrása. A vígjáték adta lehetőségek mellett ugyanakkor egyszerre veszélyesnek és felszabadítónak is tűnik egy ilyen újjáélesztett kapcsolat. Vajon működni tud Jane és Jake „se veled, se nélküled” kapcsolata, vagy az eltelt 10 év mindkettőjüket rádöbbentette, hogy jobb lenne nekik újra egy háztartásban, mint külön-külön? Ez a kérdés egyszerűen bonyolult…

Az Egyszerűen bonyolult egy igazán megkapó és vidám hangulatú romantikus komédia, amely - amellett, hogy elgondolkodtató, még - garantáltan jó kedvre is derít mindenkit! Ajánljuk figyelmetekbe!

Egyszerűen bonyolult (It’s Complicated)

Rendező: Nancy Meyers
Szereplők: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin

Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, francia 5.1
Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), arab, dán, finn, francia, holland, izlandi, norvég, svéd
Korhatár: 12 év

Extrák:
• Audiokommentár Nancy Meyers író/rendező/producer, Suzanne Farwell executive producer, John Toll operatőr és Joe Hutshing vágó közreműködésével (eredeti nyelven)
• Így készült az Egyszerűen bonyolult (magyar felirattal)

Extra extra!!!
• Receptfüzet a DVD-ben a Mindmegette ajánlásával!!! A filmben elkészített sült csirke, levendulafagyi és francia melegszendvics receptjét megtaláljátok a filmhez csomagolva!
A főszereplő csokis croissant-ról pedig itt olvashattok!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss