Hozzávalók:
2 ek Shan'shi wokolaj
20 dkg marhahús
2 gerezd fokhagyma
35 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
2 szál újhagyma
12 dkg hosszú szemű rizs
4 ek Shan'shi csípős csiliszósz
4 ek Shan'shi Teriyaki szósz
Elkészítés:
Egy wokban felmelegítjük az olajat, majd megpirítjuk a vékonyra vágott marhahússzeleteket és a fokhagymát.
Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt sárgarépát, a borsót és a felkarikázott újhagymát, és megpirítjuk.
A rizst a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A wokba öntjük, majd meglocsoljuk a csili- és a teriyaki szósszal. Ezután 15 perc alatt készre főzzük.