Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyszerű töltött csirkecomb

5/5

Hozzávalók

  • 6 db csirkecomb
  • 3 db főtt tojás
  • 3 db tojás
  • 3 db zsemle
  • 20 dkg húsos füstölt szalonna
  • 2 fej vöröshagyma
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 2 ek libazsír (vagy kacsazsír)
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés

    1. A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A főtt tojásokat felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
    2. A szalonnát megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és a nyers tojásokat. A combokon fellazítjuk a bőrt, és alá betöltjük a tölteléket.
    3. Tepsibe tesszük a combokat, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Alátesszük a zsírt és kb. 2 dl vizet. Sütőben, sűrűn locsolgatva, szép pirosra sütjük 50-60 perc alatt.

    Töltött csirkecomb zöldségekkel >>> 

    BARACKKAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLD FŰSZERES BURGONYAPÜRÉVEL >>> 

    Gombával töltött csirkecomb >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin