Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű töltött csirkecomb

90 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A főtt tojásokat felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
  2. A szalonnát megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és a nyers tojásokat. A combokon fellazítjuk a bőrt, és alá betöltjük a tölteléket.
  3. Tepsibe tesszük a combokat, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Alátesszük a zsírt és kb. 2 dl vizet. Sütőben, sűrűn locsolgatva, szép pirosra sütjük 50-60 perc alatt.

Töltött csirkecomb zöldségekkel >>> 

BARACKKAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLD FŰSZERES BURGONYAPÜRÉVEL >>> 

Gombával töltött csirkecomb >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss