A cseresznyét kimagozzuk. A porcukrot, a fahéjat, és a szegfűszeget összekeverjük, és beleforgatjuk a cseresznyét.
A tésztához a tojásokat kikeverjük a porcukorral, a tejföllel, a citrom levével és lereszelt héjával, valamint a vaníliás cukorral és a sóval. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe simítjuk a tésztamasszát, kirakjuk cseresznyével a tetejét, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőtizzük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre