A füstölt sajt felét vékony csíkokra felvágjuk, a spárgát meghajlítjuk, letörjük az alsó, fás részét, majd folyó víz alatt alaposan megmossuk, és lecsepegtetjük. Az olívaolajat összekeverjük sóval, frissen őrölt színes borssal, és a citromlével, majd ráöntjük az alaposan lecsepegtetett spárgára, és összeforgatjuk. Ezután hagyjuk kicsit állni.
Az előnyújtott leveles tésztát kicsavarjuk a papírból, majd a szélétől kb. 2 cm-re rárakjuk a vékonyan felszeletelt sajtot. Ezután a sajt szélénél, egy csíkban lekenjük a felvert tojással, majd ráhajtjuk rá a tésztát kicsit lenyomkodjuk, majd a ráhajtott tésztát, szintén lekenjük tojással. Ezután tésztára helyezzük a spárgát, majd meglocsoljuk a visszamaradt fűszeres olajjal, és ráreszeljük a megmaradt füstölt sajtot.
Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepesnél kicsit melegebb fokozaton, kb. 20 perc alatt szép pirosra, ropogósra sütjük. (Légkeverésnél 160 fokon, 20 percig sütöttem.)