Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges sertésraguleves

90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húst feldaraboljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és a fokhagymával együtt kevés étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, megborsozzuk, beletesszük a leveskockát és az ételízestőt és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  2. A húst fedő alatt félkészre főzzük. A sárgarépát, a petrezselyem gyökeret és a zellert felkarikázzuk, vagy kockára vágjuk és a zöldborsóval együtt hozzáadjuk a húshoz, amikor megpuhult, felöntötjük megfelelő mennyiségű vízzel, és a végén bazsalikommal ízesítjük. Leves betétként cérnametéltet főzünk hozzá.

9 LAKTATÓ RAGULEVES, AMI UTÁN NEM KELL MÁSODIK! >>>

11 MENNYEI RAGULEVES A KLASSZIKUSTÓL A VEGETÁRIÁNUSIG! >>> 

MEGFIZETHETŐ, LAKTATÓ ÉS GYORS! TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss