Egyszerű sajttal töltött csirkemell zöldségágyon

Hozzávalók

  • 3 db csirkemell
  • 15 dkg laktózmentes sajt
  • 2 db kaliforniai paprika (piros és sárga)
  • 2 db közepes cukkini
  • 8 fej fehér csiperkegomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj
  • 15 dkg laktózmentes vaj
  • frissen őrölt fehér bors
  • kakukkfű

Elkészítés

    1.

    A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felszúrjuk egy éles késsel, és "zsebeket" vágunk bele. A sajtot három részre osztjuk, majd beledugjuk a csirkemellbe, a hús végeit pedig fogpiszkálóval megtűzzük. 

    2.

    Megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk kakukkfűvel, majd olívaolajon fehéredésig pirítjuk. Ha a csirkemellek szép kérget kaptak és enyhén megpirultak, kiszedjük őket.

    2.

    Felolvasztjuk a vajat, majd rádobjuk a feldarabolt zöldségeket, a paprikát, a cukkinit, a gombát és a felaprított fokhagymát. Néhányszor összeforgatjuk, majd a zöldségek tetejére helyezzük az előpirított csirkemelleket, és alufóliával lefedve, 190 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és még 5 percig grillezzük. Jó étvágyat!

    Íme a RECEPT VIDEÓN >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin