Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű sajtos ropogós

MME MME
150 perc
egyszerű
olcsó
15 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a tejfölt, a vajat és a sót, majd az így kapott tésztaalapot a hűtőszekrénybe tesszük legalább 2 órára.
  2. Ezután a tésztát több részre osztjuk. Az egyik részt kinyújtunk vékonyra, feltekerjük sodrófára és behelyezzük a sütőpapírral bélelt tepsibe.
  3. Megkenjük a felvert tojással, rászórjuk a reszelt sajtot, majd egy pizzavágóval felszeleteljük. Végül 190 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Miután kicsit kihűlt, könnyedén szét tudjuk szedni őket! 

Nézd meg videón is, hogyan készül az egyszerű sajtos ropogós:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss