A tasak leírása szerint készítsük el a pudingot. Egy tálban keverjük habosra a cukrot és a tojásokat, majd adjuk hozzá az olajat és a langyos vizet.
Egy magasabb peremű tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük bele a tészta 2/3 részét. A maradék tésztához keverjük hozzá a kakaót, majd öntsük hozzá a tepsiben lévő tésztamasszához. A pudingot szintén öntsük a nyers tésztára, majd sütőben 200 °C-on süssük kb. 40 percig.
A kihűlt süteményre kenjük rá a cukorral, vaníliás cukorral és a Rámával (vagy a tejszínnel) összekevert tejfölt. A sütemény tetejét szórjuk meg porcukorral, és tegyük hűtőszekrénybe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre