Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Isteni kávéhabos sütemény - cukor- és lisztmentesen!

Valamelyik nap úgy ettem volna valami krémeset, édeset, de jó hideget, ami nem fagyi. Ebéd utánra terveztem úgy is valami desszertet, és hirtelen egy szelet parfé torta volt a szemeim előtt. És meg is csináltam!

Az édességen morfondrozva eszembe jutott, hogy Mezei Elmira csokoládés könyvében nem rég olvastam egy kávéhabos, liszt nélküli torta receptet, ami nagyon megtetszett. Gyorsan fellapoztam a könyvet és a habverő már a kezemben is volt. Semmit nem változtattam a rajta, Elmira receptjei nekem mindig bejöttek. Viszont biztos ki fogom próbálni gyümölcsös verzióban is!

Egy kicsivel több, mint fél óra alatt kész is volt a torta, amit aztán betettem a mélyhűtőbe, és ebéd után tálaltam.

Ez volt az amire vágytam! Krémes, édes, hideg, torta…, ja és a kávé is megvolt!

Kávéhabos parfé torta - paleo módra >>> 


Én robotgéppel kevertem ki, kicsit több ideig tartott, de szép lett így is a hab. Süteményként is nagyon finom, de lefagyasztva, isteni parfé torta lett!

Köszönöm Elmira!

Házigazdánk további cikkeit és receptjeit itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss