Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Egyszerű padlizsánkrém

4.7/5

Hozzávalók

  • 2 db padlizsán (nagyobb)
  • 1/2 fej lila hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 3 ek majonéz

Elkészítés

    1. A padlizsánokat megszurkáljuk, majd egészben, 1 óra alatt megsütjük 170 fokos sütőben, végül a héjából kikaparjuk. Amikor kissé kihűltek, feldaraboljuk, és turmixgépbe tesszük.
    2. A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk vagy lereszeljük, a padlizsánhoz adjuk, és összeturmixoljuk.
    3. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Amikor egészen kihűlt, hozzákeverjük a majonézt. 

      Még több padlizsánkrém >>> 

      Padlizsános receptek >>> 

      Mártogatós receptek >>> 

Megjegyzés

Másnap még finomabb.

arahel
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin