Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű mentás zöldborsókrémleves

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított hagymát finomra vágjuk és a fazékban felhevített olajon üvegesre pároljuk. Fagyosan hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük az alaplével és felforraljuk, majd mérsékelt tűzön forraljuk kb. 5 percig.
  2. A leöblített mentát a gyenge szárral együtt durvára aprítjuk, és a levesbe szórjuk. Takarékon forraljuk további 2 percig, majd botmixerrel összeturmixoljuk a fazékban. Végül belekeverjük a mandulatejet, és megsózzuk, megborsozzuk.

9 TAVASZI KÖNNYŰ KRÉMLEVES >>> 

EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES, AHOGY A GYEREKEK SZERETIK! >>> 

FELÜLMÚLHATATLAN KRÉMLEVESEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss