A liszteket a kakaóporral, szódabikarbónával összekeverjük.
Egy elektromos habverővel az egész tojásokat és a cukrot jó habosra verjük (ameddig teljesen kihabosodik, ez kb. 10 perc), majd hozzáadjuk a tejet, az olvasztott vajat, a mézet (nem melegen), végül a kakaóporral, szódabikarbónával összekevert lisztet.
A tepsit (23x39 cm) szilikonos sütőpapírral kibéleljük, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük a masszát.
A krém készítésekor a sütemény széleit körbevágjuk, kockákra daraboljuk, aprítógépbe téve szétzúzzuk. A meggyet lecsepegtetjük, díszítéshez félreteszünk belőle néhány egész szemet. A többit összeturmixoljuk, vagy apróra vágjuk.
A pudingport a porcukorral és a tejjel sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal összekeverjük. A krém 1/3 részét bevonáshoz félretesszük. A többi krémhez hozzákeverjük a turmixolt meggyet, a rumaromát és az aprított sütemény széleit.
A kihűlt tésztánkat hosszában ketté vágjuk. Az alsó lapra tesszük, elsimítjuk a meggyes krémet, befedjük a felső lappal, és bevonjuk az 1/3 rész vaníliás krémmel. A felolvasztott csokoládéval lespricceljük a süteményünk tetejét. Egy meggyszemet a közepére teszünk. Nagyon finom süti. Jó étvágyat hozzá!